Pāriet uz galveno saturu
  • LAT
  • ENG
Sabiles Sidrs
  • Sākums
  • E-veikals
    • Sabiles sidrs
    • Gardener`s Craft sidrs
    • Sidrs kastēs
    • Dāvanu komplekti
    • Ekskursijas
    • Suvenīri
  • GARDENER'S
  • Jaunumi
  • Par mums
    • Mūsu stāsts
    • Sabiles Sidra Nams
    • Darītava. Brauc ciemos!
    • Apbalvojumi
    • Publikācijas
  • Receptes
    • Ēdieni
    • Dzērieni
  • Kontakti
    • Lietošanas noteikumi
    • Privātuma politika
    • Piegāde
  • BUJ

Dārznieka cūkgaļas un sidra podiņš

15. februāris, 2023 pl. 12:09, Nav komentāru
Cūkgaļas sacepums

*attēls ilustratīvs

Recepte 4 porcijām.

Sastāvdaļas:
  • 3 ēdamkarotes olīveļļas
  • 1 kg cūkgaļas pavēdere, sagriezta 2 cm biezās šķēlēs
  • 1 ēdamkarote timiāna lapu
  • 500 ml 𝐆𝐀𝐑𝐃𝐄𝐍𝐄𝐑’ 𝐒 sausais ābolu sidrs
  • 1 ½ tējkarotes angļu sinepju
  • 4 lieli sīpoli, sagriezti

Pagatavošana:
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 150 grādiem.
Katlā uzkarsējiet 2 ēdamkarotes olīveļļas. Uz vidēji zemas temperatūras apcepiet sīpolus, vismaz 10min., bieži maisot tos, līdz tie kļūst mīksti un caurspīdīgi. Neļaujiet tiem apbrūnēt.
Pannā uz augstas temperatūras uzkarsējiet 1 ēdamkaroti olīveļļas un apcepiet sagriezto cūkgaļas pavēderi, apmēram 10min., līdz izdalās sulas.
Pievienojiet cūkgaļu sīpoliem. Pievienojiet timiānu, lauru lapas, sāli un angļu sinepes. Visu kārtīgi samaisiet.
Pārlejiet ar Gardener's sauso ābolu sidru tā, lai tiek pārklāta visa cūkgaļa. Uz augstas temperatūras sildiet, līdz sidrs uzvārās. Pildiet karstuma izturīgos podiņos, vai čuguna traukā. Lieciet cepeškrāsnī, cepiet 150 grādos 1h 30min, līdz cūkgaļa kļuvusi mīksta.

Iesakām pasniegt kopā ar kartupeļu - burkānu biezeni, un glāzi Gardener’s sausā ābolu sidra! ❤

Nav komentāru

Komentēt







Jaunākie ieraksti


  • 15. jan. 2025
  • Karstais džina Todijs (Hot Gin Toddy)
    9. jan. 2025

  • 25. nov. 2024
  • Sabiles ābolu džins un toniks
    15. aug. 2024
  • Pasta siera un sidra mērcē ar bekonu (Mac & Cheese)
    21. mar. 2024
  • Vēlo brokastu ābolu un sidra pankūkas
    26. okt. 2023
  • Rudens sangrija ar ābolu sidru
    28. sep. 2023

Iesakām:

Pirms liet glāzēs dzirkstošo sidru, atdzesē to! Atdzesēts līz 4-6 grādu temperatūrai, tas būs krietni gardāks, kā arī mazāk putos, atverot pudeli.

Pirkumu grozs

Pirkumu grozs ir tukšs.

KONTAKTI                PRIVĀTUMA POLITIKA                  NOTEIKUMI                  PIEGĀDE                 BUJ

ALKOHOLA LIETOŠANAI IR NEGATĪVA IETEKME, TĀ PĀRDOŠANA, IEGĀDĀŠANĀS UN NODOŠANA NEPILNGADĪGĀM PERSONĀM IR AIZLIEGTA
Licences nr. MT00000010042.